Katana Samurai Sword Blog Header Afbeelding

Iaido Kleding

Nadat je een aantal keren hebt meegedaan met een Iaido les en je de keuze hebt gemaakt dat deze weg echt iets voor jou is dan kan je een Iaido Gi gaan aanschaffen.

Het basis kleding zijn een hakama (oorspronkelijk door de samoerai gedragen en diende vooral om de benen van de ruiter te beschermen tijdens het paardrijden), Gi (buitenjas) en Obi (band). De Iaido Gi die wij aanbieden zijn gemaakt van een hoogkwalitatieve gladde stof (katoen/polyester), zodat je niet belemmert wordt in de uitvoering van je technieken. De obi is +/- 380 cm zodat je deze drie maal rond je middel kan wikkelen voor het vastknopen, de breedte geeft ook extra steun aan je rug tijdens het trainen. De uiteinden van de Obi zijn gemaakt van zachtere stof zodat je gemakkelijk een knoop kan maken.
Volledig uitgevoerd in zwart en speciaal ontworpen met een perfecte fit zodat alle bewegingen van je lichaam perfect geaccentueerd worden. Uiteraard leverbaar in verschillende maten in de volgende webshop: www.vechtsportartikelenwinkel.nl

iaido gi

iaido gi

Geef een reactie