Katana Samurai Sword Blog Header Afbeelding

Wat komt er kijken bij het kopen van een Iaito

Wellicht herken je het wel, je wilt een Iaito kopen maar je weet absoluut niet waar te
beginnen. Tal van merken en smederijen en je wilt het liefst gewoon in Nederland iets kopen waar je langs kan gaan om je nieuwe Iaito vast te houden om de balans en feel en touch te ervaren. Hoe weet je nu wat een geschikte Iaito voor jou is en waarop moet je nu je keuze op baseren?

In onderstaande link vind je tips, overwegingen en keuzes waar je stil moet blijven staan als je een nieuwe Iaito wilt kopen. Het trainen met een geschikte Iaito zal je namelijk helpen om je technieken te verbeteren.

KLIK HIER

Het is een link op een andere site die ik ook beheer.

Met vriendelijke groet,
Jordy Klaver

Reacties zijn gesloten.