LanguagesHOME Aanbiedingen Onderhoud Mijn Account Bezoekadres Contact

Naginata, Cas hanwei, SH1020

€ 709,00
Prijs is inclusief 21% BTW

Naginata van Hanwei

De Naginata is een beroemd wapen van de Sohei, Boeddhistische krijger-monniken, uit het middeleeuwse Japan welke een geducht wapen was in de handen van een ervaren strijder en is vandaag de dag nog een belangrijk wapen in de martial arts.
De Naginata van Hanwei behoudt zijn traditionele kwaliteiten en is aangepast naar de behoeften van de martial arts beoefenaar welke een wapen met snede wilt gebruiken.
Het blad is handgesmeden in 1065 High-Carbon staal. Er is ook gebruik gemaakt van differentiële harding met de traditionele klei methode waardoor het blad de meest optimale eigenschappen krijgt.
De tang van de Yari is lang voor het absorberen van een slag of worp en het blad is taps toelopend waardoor een uitstekende balans en snelheid ontstaat bij het gebruik.
De verfijnde graveerde Tsuba heeft een zilveren vlinder als motief. De uit-één-stuk gemaakte staf met gekromd lemmet is zeer sterk en heeft een zwart non-slip afwerking voor betere controle van het wapen.

Specificaties:

Totale lengte: 194,95 cm, 76 ¾”
Lemmet lengte: 51,44 cm, 20 ¼”
Schacht (handvat): 140,97 cm, 55 ½”
Gewicht: 2083 gram, 4lb 10oz

Piece from piece may slightly vary.

SH1020
Door de grote lengte kloppen de verzendkosten niet welke doorberekend worden in webwinkel. Met versturen gaat dit dan op aanvraag, afhalen is nog beter.
Beoordelingen
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Categorieën

Zoek op prijs

Onder € 250
€ 250 - € 500
€ 500 - € 750
Boven € 750
 

Katana Samurai Sword 2019 | Over ons | Contact | Mijn account-login | Afrekenen | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring

Webdesign & Online Marketing 123webidee