LanguagesHOME Aanbiedingen Onderhoud Mijn Account Bezoekadres Contact

Lion Dog Katana

€ 1.399,00
Prijs is inclusief 21% BTW

Lion Dog Katana - Paul Chen (Cas Hanwei)

Het blad is gemaakt van High Alloy steel, een speciaal door Hanwei zelf ontwikkeld staal voor sterke en robuuste bladen.

Het blad heeft een O-kissaki en is gemaakt van HWS-1S steel, welke indrukwekkende prestaties heeft en een aantrekkelijke O-Choji hamon laat zien.
Dit staal is gemaakt in Hanwei�s nieuwe fabriek met High-Tech installaties. In deze smederij kan men een zeer puur en geavanceerd metaalkundig blad met uistekende snede eigenschappen en een veerkrachtig eigenschappen produceren.
De sublieme prestatie kenmerken van het HWS-1S staal krijgt men door een nauwkeurige selectie van legerings elementen en een complexe proces procedure, welke ervoor zorgt men invloed heeft op het carbon door het gehele blad. Dit resulteert in een heel hard en veerkrachtig blad met een harde snede welke ervoor zorg draagt dat deze niet snel afsplintert.

De scherp gedetailleerde tsuba laat een leeuwenhond zien gemaakt van gezwart ijzer met bijpassende fuchi en kashira. De Menuki heeft een pioen als thema.

De prachtige saya of schede laat glanzend gelakt zwarte ringen zien bij de koiguchi/kurikata. De Sageo is van handgeweven zijde en bevat meerdere kleuren.

Specificaties:

Overall: 43 1/2", 110,49 cm
Blade Length: 29", 73,66 cm
Handle Length: 13", 33,02 cm
Weight: 2lb 14oz, 1296 gram
Blade Steel: HWS-1S

Specs will vary slightly from piece to piece.

SH2439
Beoordelingen

Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Categorieën

Zoek op prijs

Onder € 250
€ 250 - € 500
€ 500 - € 750
Boven € 750
 

Katana Samurai Sword 2024 | Over ons | Contact | Mijn account-login | Afrekenen | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring

Webdesign & Online Marketing 123webidee