LanguagesHOME Aanbiedingen Onderhoud Mijn Account Bezoekadres Contact

yari rattan wrap, paul chen, sh2312

€ 699,00
Prijs is inclusief 21% BTW

De Yari Rattan Wrap van Paul Chen

De Yari was een essentieel strijdwapen van de Samurai en vereiste veel vaardigheid om te bruiken door de grote lengte. De Yari rattan wrap van Cas Hanwei herinnert aan het feodale japanse tijdperk. Het blad is recht, driehoekig en heeft tweezijdig een snede en is gesmeden van high-carbon steel. Heb blad is differentieel gehard en laat een prominente hamon zien.
De tang van de Yari rattan wrap is lang voor het absorberen van een slag of worp en het uit-één-stuk constructie zorgt voor een lange duurzaamheid van de speer. De Yari is gemaakt naar de de su-yari of rechte speer design. De schacht is diepzwart gelakt en heeft een platte zijde aan de onderkant voor het blad orientatie. De Koshirae (fittingen) zijn naar traditioneel design en maken de Yari af. Het blad is gemaakt van handgesmeden T10 High-Carbon staal. Het Yari blad wordt uiteraard beschermt door de Saya (schede).

Gezien het design en structuur is de Yari Rattan Wrap een grote aanvulling voor degene die sojutsu trainen.

Specificaties:
T10 High-Carbon steel
Blad lengte: 27,94 cm, 11"
Handvat (schacht) lengte: 158,12 cm, 62 1/4"
Totale lengte: 186,06 cm, 73 ¼”
Gewicht: 1378 gram, 3lb 1oz

Piece from piece may slightly vary.

SH2312

Door de grote lengte kloppen de verzendkosten niet welke doorberekend worden in webwinkel. Met versturen gaat dit dan op aanvraag, afhalen is nog beter.
Beoordelingen
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Categorieën

Zoek op prijs

Onder € 250
€ 250 - € 500
€ 500 - € 750
Boven € 750
 

Katana Samurai Sword 2019 | Over ons | Contact | Mijn account-login | Afrekenen | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring

Webdesign & Online Marketing 123webidee