LanguagesHOME Aanbiedingen Onderhoud Mijn Account Bezoekadres Contact

Shaolin Jie Dao

€ 199,00
Prijs is inclusief 21% BTW

Shaolin Jie Dao

De Paul Chen Jie Dao, die sterk kunnen variƫren in grootte, wordt traditioneel door de Shaolin monniken niet als wapen (wat verboden is), maar voor huishoudelijke doeleinden gebruikt , met inbegrip van het scheren. Bij het reizen te voet, kan de Jie Dao worden gebruikt om een pad vrij in het bos of om brandhout te verzamelen. De "Jie" in Jie Dao betekent "onthouden", en Jie Dao vertalen als "het zwaard van de onthouding van het doden". Dit verklaart de doelbewuste ontbreken van een scherpe punt en beschrijft zowel geestelijke als functionele waarde. De bekendste legende met betrekking tot de Jie Dao vertelt van Huike, de opvolger van Bhodidharma, die sneed zijn linkerarm af met een Jie Dao om zijn oprechtheid te tonen aan Dharma.

De Shaolin Jie Dao gemaakt door Hanwei wordt gepresenteerd in twee elegante en eenvoudige versies, de kleinere stuk (SH2441) tentoonspreiden het werktuig wordt gebruikt door de monniken in hun dagelijkse routine, terwijl de grotere versie (SH2440) is een typisch voorbeeld van een reizende hulp. Beide hebben gesmeed bladen in high-carbon staal, die met stompe uiteinden, met nadruk op hun niet-bedreigend karakter, aangevuld met bamboe handvatten en scheden met traditionele stalen fittingen.

JIE DAO SPECIFICATIES:

Totale lengte: 42,86 cm
Blad Lengte: 29,52 cm
Handvat Lengte: 12,7 cm
Gewicht: + / - 400 gram> br> High Carbon Blade
Traditionele Shaolin Ontwerp
Goedgekeurd door de Shaolin Tempel


Specs zal enigszins variƫren van stuk tot stuk.

SH2440
Beoordelingen
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Categorieƫn

Zoek op prijs

Onder € 250
€ 250 - € 500
€ 500 - € 750
Boven € 750
 

Katana Samurai Sword 2020 | Over ons | Contact | Mijn account-login | Afrekenen | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring

Webdesign & Online Marketing 123webidee