LanguagesHOME Aanbiedingen Onderhoud Mijn Account Bezoekadres Contact

Early Medieval Single Hand, paul chen

€ 289,00
Prijs is inclusief 21% BTW

Early Medieval Single Hand - Tinker Pearce Sharp

Michael “Tinker” Pearce is een van de bekendste makers van medieval stijl zwaarden, welke sterk wordt gadegeslagen in de verzamelaars en westerse Martial Arts communities. Zijn zwaarden staan bekend om hun duurzaamheid en prestaties. Hij bestudeert ongeveer dertig jaar zwaarden en was een vd eersten die zwaarden bestudeerde op de structuur en het produktie proces. Tinker introduceerde veel aspecten in het design zoals authentiek gewicht, balans en prestaties karakteristieken die standaard zijn geworden in de industrie. Zijn artikelen zijn geproduceerd in Blade magazine en veel van zijn werken zijn gepubliceerd. Tinker was een SCA zwaargewicht voor vele jaren en deed rapier-fencing.

Hij is een selfdefence instructor en vandaag de dag geeft hij les in Medieval European martial arts. Hij is ook instructeur in vecht choreografie en heeft veel verstand van hoe er in het verleden werd omgegaan met zwaarden.

De Early Medieval Swords zijn enkel hands Oakeshott Type XII pieces met een scherpe snede. (ook zijn er botte leverbaar). Het zwaard heeft een centale lengte groef en een vlak blad naar de punt toe.
Early Medieval Sword ontwikkelt door Michael `Tinker` Pearce.

Specificaties:
5160 Marquenched Spring Steel
Dismountable
Overall length: 38 1/2", 97,79 cm
Blade length: 31 3/4", 80,64
Handle length: 6 7/8", 18,14
Weight: 2 lb 8 oz, 1126 gram

Specs will vary slightly from piece to piece.

SH2404
Beoordelingen
Twitter
Stumbleupon
Reddit
Pintrest
Newsvine
Linkedin
Google+
Google
Facebook
Digg
Categorieën

Zoek op prijs

Onder € 250
€ 250 - € 500
€ 500 - € 750
Boven € 750
 

Katana Samurai Sword 2024 | Over ons | Contact | Mijn account-login | Afrekenen | Algemene Voorwaarden | Privacy verklaring

Webdesign & Online Marketing 123webidee